top of page
Signing a Contract

Verwerken administraties

VDWFiscaal uit Hilversum is een administratie- en advieskantoor voor de MKB-ondernemer in Nederland. Wij behandelen voor veel van onze cliënten de administratieve werkzaamheden en nemen zo de volledige boekhouding uit handen.

Verzorging van de boekhouding

Anchor 1

Wij rapporteren maandelijks, of per kwartaal de resultaten en verzorgen de nodige aangiften die daarbij horen. Onze klanten bestaan uit een zeer algemene greep uit de ondernemend Nederland. Zo verzorgen wij de boekhouding voor tandartspraktijken, restaurants, timmerlieden en call centers. Door het internet zijn wij niet gebonden aan plaatselijke ondernemers en kunnen wij u vanuit ons kantoor, online van dienst zijn. Wij beschikken over de mogelijkheid om elektronische facturen in te lezen in onze computers, bankbestanden in te lezen en weer online te informeren met de resultaten.

Wij maken met u heldere afspraken over het verwerken van uw administratie. Wat doet u zelf, wat laat u aan ons over?

De administratie blijft een middelpunt vormen van elke onderneming. Toch blijkt zij vaak een ondergeschoven kindje voor de ondernemers. Hun interesse ligt immers bij het ondernemen en (meestal) niet bij de administratie. Ons kantoor kan u een deel van deze werkzaamheden uit handen nemen. Afhankelijk van de grootte van de onderneming kunnen wij de gehele administratie verzorgen, dan wel een periodieke controle hierop uitvoeren en u verder begeleiden om de administratie zo eenvoudig en doelmatig mogelijk te maken. Want ondernemen begint toch bij een inzichtelijke en ordelijke administratie.

Welke afspraken we ook maken: wij waken er altijd voor dat u geen financiële en fiscale kansen laat liggen. Zelfs als u uw zaken grotendeels zelf regelt, signaleren wij kansen en dienen wij u van advies.

bottom of page