top of page
Technology

VDWFiscaal

VDWFiscaal is een allround administratie- en advieskantoor uit Hilversum, centraal in Nederland gevestigd. Ons kantoor is groot genoeg om u continuïteit en professionele dienstverlening te garanderen, maar klein genoeg om aan te voelen wat u als ondernemer bezighoudt. Dat maakt dat wij u persoonlijk blijven adviseren. Geen voortdurend wisselende medewerkers, geen accountmanagers of telefonistes: u heeft als cliënt één aanspreekpunt, één toegang tot alle aanwezige expertise.

  • Facebook
  • LinkedIn

Wat mag u eigenlijk verwachten van uw adviseur?

Persoonlijke aandacht, advies op maat, betrokkenheid bij uw bedrijfsvoering? Dit alles en meer mag u in ieder geval verwachten van Kantoor Vanderwalle. Sinds 1978 ondersteunen wij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met administratieve diensten en adviesdiensten. Of het nu gaat om fiscaal advies, bedrijfsadvisering of het verwerken van uw administratie: u bent verzekerd van de beste adviezen en ondersteuning voor al uw financiële en fiscale zaken.

Vaste prijs, zonder verrassingen

VDWFiscaal streeft ernaar om uw boekhouding en alles wat daarbij hoort, volledig uit handen te nemen. Dat betekent ook dat u altijd bij ons terecht kunt voor advies en vragen zonder dat u direct een factuur ontvangt voor deze vragen. Bij ons kantoor werken wij niet met een “uurtje-factuurtje-mentaliteit” en staat onze deur altijd open. Wij bespreken vooraf met u een vaste prijs, gericht op de omvang van uw onderneming en de boekhoudkundige werkzaamheden die daarbij komen kijken. Dat werkt prettig, een financieel adviseur die u altijd kunt bellen zonder daarbij direct op kosten te moeten letten.

bottom of page