Aanleveren boekhouding voor uw BTW-aangifte Q3-2018

 

Dit is een automatische herinnering voor u om uw boekhouding door te sturen voor de aangifte BTW per Kwartaal. Heeft u dit al gedaan? Dan kunt u deze mail als niet verzonden beschouwen. Hoe u de boekhouding het beste door kunt sturen leest u in deze mail.!

Aanleveren boekhouding

Nu dat de aangifte periode is gestart vragen wij u om de administratie aan te leveren.

Hoe u dit het beste kunt doen leest u hier.

De ouderwetse manier:

Uiteraard kunt u nog altijd bij ons langskomen om uw fysieke boekhouding te brengen. Dit mogen uw verkoopfacturen, inkoopfacturen zijn en uw kasboek.

Voor uw bankafschriften vragen wij u om een bankpas mee te nemen. Dan downloaden wij uw bankbestanden voor een betere verwerking.

De nieuwerwetse manier:

Bij kantoor Vanderwalle kunt u de boekhouding volledig digitaal aanleveren. Dit is voor veel ondernemers erg makkelijk. Vooral de verkoopfacturen die u vaak als PDF of Word bestand op uw computer heeft staan. Deze facturen kunt u naar ons mailen (jeroen@vdwfiscaal.nl) via uw mailprogramma, of als het een te groot bestand wordt, via Wetransfer (Een mailprogramma om grotere bestanden online te versturen vanuit uw browser).

 

Uw inkoopfacturen kunt u inscannen en mailen met dezelfde gegevens. Heeft u geen scanner? Dan kunt u altijd uw boekhouding laten scannen op ons kantoor.

Uw bankafschriften vragen wij niet meer in papier of PDF versie, maar als MT940-bestanden. Dit bestandje lezen wij in, in onze boekhoudprogrammatuur en verwerken wij.

Download u deze bestanden via internetbankieren voor de juiste periode, klik in plaats van PDF op MT940 en download dit bestandje. U kunt het niet ter controle openen want uw computer herkent dit bestandje niet. Stuurt u het bankbestand per mail door naar ons kantoor en wij verweken het.

Nu hebben wij alle gegevens en kunnen wij u aangifte verwerken.

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan horen wij dit natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Andreasen

Kantoor Vanderwalle